13 Eylül 2016 Salı

TV'LER TÜRK MİLLİYETÇİLERINE NİÇİN EKRANLARINI KAPATTI

Tüm kanalları izliyorum; atlayarak tabi ki. Malum gündem fetö, din ve Cumhuriyet değerleri...
...
Siyasal İslamcısı, koministi, liboşu; sağcısı, solcucu....
Hepisi TV'lere çağrılıp, fikirleri sorulup, değerlendirmeleri alınıyor ama Türk milliyetçileri, ülkücüler ne düşünüyor hiç kimse çağrılmadıkları için öğrenemiyoruz.
Ümit Özdağ
Özcan Yeniçeri
Sinan Oğan
Yusuf Halacoğlu
Kürşat Zorlu
gibi aşina olduğumuz Türk milliyetçisi isimlerin hiç bir TV'ye programlara çağrılmamaları; hadi bunlardan da vaz geçtik; bunların yerine ikame edecek başka Türk milliyetçisi gasteci, akademisyeni; özellike MHP de olağanüstü kongre talebinin hukuk gasp edilerek gündemden düşmesinden beridir göremiyor, izleyemiyor oluşumuz oldukca manidar değil mi?
...
Darbe olmuş; o olmuş,bu olmuş, şu olmuş...
Kardeşim ben onu, bunu bilmem; her darbeden sonra olduğu gibi ne olmuşsa Türk milliyetçiliği ideolojisine yani T.C Devletini kuran temel felsefeye ve Türk Ordusu'na olmuştur.
...
İşin en garip tarafı; varlığı hasbel kader hissedilen, kurumsal manada Türk milliyetçiliği ideolojisini temsil eden MHP'nin; misyonunu terk edip, kendini besleyen kaynaklara bigane kalması(Milliyetçi sivil toplum örgütleri ile bağlar tamamen koparıldı) iyice "Büzüşmesi"ne ve aslının dışında başka bir şey olmasına neden olmuştur.
...
Peki bu malum süreçte her fikir ve meşrep mensuplarına ne düşündükleri soruluyorken niçin ülkücülere hiç bir şey sorulmaz.
Bence biz Türk milliyetçileri olarak bu sorumun cevabını bulabilirsek ancak ondan sonra 700 küsur delegenin talebine rağmen MHP de olağanüstü kongrenin niçin yapılmadığını anlayabiliriz.
...
Bu darbe; üst aklı ABD olan ve onun işbirlikci taşoranı Fetö yapılanmasının Türk ordusuna ve T.C Devletini kuran Türk milliyetçiliği iradesine karşı yapılmıştır. İşte bu nedenle darbe girişiminden bu yana ordunun organik yapısında (Anayasaya aykırı olmasına rağmen) köklü değişiklikler yapılmakta ve aynı paralelde Türk milliyetçiliği adına hiç bir söz, eylem ve savunmaya yönelik bir şeye şahit olamıyoruz..
...
İşte bu nedenle birileri için mesele; MHP"nin genel baskanının değişmesi değil; mesle T.C Devletini kuran iradenin inisiyatifini ortaya koymasına fırsat vermeden, başını kaldırmadan ezmektir. Bunun emaresi Meral Hanım'ın şahsında fark edildiği için başta Sayın Bahçeli olmak üzere Aktroller tarafından lince tabi tutulmuştur; çünkü araştırma yapmışlardı ve Meral Akşener'in genel başkanlığında MHP'nin oyu %20-25 aralığında görünüyordu. Yine kendilerince bu tehlike hala devam ettiği için Meral Akşener'i üstelik de tedbirli olarak ihraç için disipline verdiler. Belki de darbenin başarılı olması için Meral Akşener rüzgarını kesmek gerekiyordu. "Meral Akşener Paralelci" iftirası da doğrudan fetö'ye aittir. Görünürde bu durum MHP yönetimi ve AKP'nin konjuktürel olarak işlerine geldiği için "İnanma rolünü" oynadılar.
Fena da oynamadılar hani...
Mehmet Soral

soralmehmet@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder