14 Ağustos 2016 Pazar

MHP GENEL BAŞKAN ADAYLARI SİZLERDEN NET TAVIR BEKLİYORUZ

Meral Akşener hariç diğer MHP Genel Başkan adayları; 
Meral Hanım'a yani ülküdaşımıza oradan, buradan şuradan; gücün arkasına saklanarak ipten, kazıktan kopmuş itlerin oluşturdukları algı lincine karşı hala net tavrınızı göremedik. Bu sessiliğinizi öfke ve kininize mi bağlayalım; ne diyelim söyleyin lütfen; adını ne koyalım. 

...
Sizlerin bildiği, bizlerin bilmediğimiz bir durum, hal ve bilgiye sahipseniz ve de bunu açıklamaktan imtina ediyorsanız bilesiniz ki vebal altındasınız. Ha, hiç bir durum sözkonusu değilse o zaman delikanlıca kalkın bu algı lincine karşı bir duruş ortaya koyun veya siz de lince katılın, ne diyecekseniz deyin. Bu ketumluğunuz devam ettiği sürece inandırıcılığınız azalacak, güven kaybına uğrayacaksınız.
...
Bilesiniz ki bu hareketin en azından kanaat önderleri olarak sizler; yaşanan olaylar,  hal ve durumlar karşında fikirlerinizi, düşüncelerinizi açıklamanız sizlere atfedilen değer gereği göreviniz, bizlerin de öğrenmemiz en doğal hakkımız. Eğer bunu beceremiyecek kadar ; söyleyeceğiniz sözler, yapacağınız açıklamalar için risksiz bir ortam, dikensiz gül bahçesi beklentisi içinde ehlikeyif haliniz devam edecekse; çekilin önümüzden yüreği yeten gelsin.

Mehmet Soral@hotmail.com
soralmehmet