16 Ekim 2015 Cuma

PROVOKASYONA GEL, PROVOKASYONA...

A-Haber'i izliyorum. Döne döne aynı haberi veriyor.
Neymiş efendim HDP'li bir grup karşılaştıkları başörtülü kadını linç etmeye kalkmışlar.
Malum, A-Haber Havuz medyasına ait olup, AKP iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan otoritesine karşı gelen, eleştiren kişi, kurum ve kuruluşlara karşı fütursuzca savaş aşmış ''canlı kalkan'' olmak gibi bir misyon edinmiş adeta.
...
Siyasi grupları her geçen gün kendi içinde konsolide olmaya iten ve aynı zamanda karşılıklı duygu ve düşüncelerin nefrete dönüşmesi sağlayan ''yandaş zihniyet''in bu gidişle ülkeyi iç savaşa götürmesinden korkuyorum. Bunlar Türk milletini, abarttığımı sanmayın lütfen; PKK'dan daha tesirli bir bölünme sürecine götürebilir. Müthiş bir medya gücü ve algı yönetimi var. ''Kürtler bize nasıl oy vermezler'' in intikamını alma düşüncesi bunları tamamen kontrolden çıkarmış durumda.

Ne demek oluyor Allah aşkına; ''bir grup HDP'li başörtülü kadına öfke ile saldırıp linç etmeye kalktılar''.
Bir an için haberin doğru olduğuna inansak bile; Türkiye'nin bugünkü konjökturel şartlarında çirkin haberi döne döne vermenin ne manası var. Ben bunu AKP ve Recep Tayyip Erdoğan için ''gemileri yakmak'' ve istikballeri ile ilgili içine düştükleri korkunun yarattı panikten kaynaklanan hesaba, kitaba gelmeyen haller olarak görüyorum. Malum katliamla ilgili yayın yasağı koyanlar provokasyon amacı güdüldüğü besbelli olan bu haber için ne düşünürler acaba.
...
Yine başörtüsü, yine kadının masumiyeti üzerinden oy devşirmenin iğrenç yöntemleri. Yazıklar olsun size; ne diyelim ki.
Bir tesellim var ki, gidici olduğunuza artık sizde inanmışsınız anlaşılan.
Şimdi peşinen söyleyeyim; benim HDP'yi savunduğumu bile söyleyebilecek mankurtlar çıkacaktır. Hiç de önemli değil. Biz şahısların bekası için değil, devletimizin ve milletimizin bekası için düşünür, yazar ve yaşarız. Benim nezrimde yukarıdaki haberi döne döne verenlerin tereddütsüz PKK'dan daha tehlikeli ve bölücü olmalarıdır.
İnşallah, Allah bunların hakim oldukları tüm inisiyatifleri ellerinden alır, Türk milletini ve devletini rahatlatacak olanlara verir.
Amin…
Mehmet Soral