30 Kasım 2014 Pazar

SAYIN BAHÇELİ'NİN TUNCELİ ZİYARETİNİ KÜÇÜMSEYENLERE KAPAK OLMASI DİLEĞİYLE

Yazık...
az gelir bence; yuh olsun size.
Kandan beslenmek istiyorsunuz anlaşılan.
Kan gövdeyi götürmedi diye ne kadar da üzüldünüz değil mi? Aslında Sayın Bahçeli Tunceli'ye giderek devletin kaybolan itibarını kurtarmıştır. Cumhurbaşkanı ve Başbakanın belli ki artık fiili olarak kafalarında başkalarının inisiyatifine terk ettikleri vatan toprağına; sinsice gerçekleşmesini arzuladığınız ama gerçekleşmeyen bütün risklere rağmen; Sayın Bahçeli Tunceli ilimizi ziyaret ederek devletine sahip çıkmıştır.
Malum Ziyareti küçümseyen; zavallı ve aynız zamanda kandan beslenen sülükler;
Tunceli'ye gidilemeyeceğinden bahsedenlerden utanç duymanız gerekirken; oralar da vatan toprağımızdır diyen Sayın Bahçeli'nin yaptığını küçümsemeniz; aslında şaşkın ördeğin kıçı ile suya dalması durumudur. Umduğunuzu bulamadınız, kan dökülmedi diye hayal kırıklığı içinde şaşkına döndünüz değil mi? Ben şahsen bir başbakan veya cumhurbaşkanının, bir siyasi partinin ülkenin bir bölgesine gidemeyeceği şeklindeki ifadesinden utanç duyuyorum ve kınıyorum. Bu laf aynı zamanda ''ben bu ülkede muktedir olmayan, acziyet içinde bir zavallıyım'' demektir. O bölgeye gidip, gidememek muhalefetin sorunu değil, orada devlet otoritesini sağlayamayan ve devleti yönetenlerin sorunudur. Utanmak size, gurur bizedir vesselam.
Evet; çift yönlü yollar, tüneller üst geçitler, alt geçitler, tüp geçitler; milletin bağrına saplanmış hançer yarasının gölgesinde kalmıştır. Yapılan bu güzel şeyler günahlarınzıın kefareti olamayacaktır bunları bilesiniz.
Mehmet Soral
soralmehmet@hotmail.com

BAHÇELİ'NİN TUNCELİ ZİYARETİ


Sayın Bahçeli'nin Tunceli'ye gitmesine tahammül edemeyenler; şimdiye kadar mezhep olarak Alevilik, etnik olarak Kürtlüğe sığınmış, kendilerini bu şekilde kamufle etmiş dönme Ermenilerdir.
Özbe öz Türk olan ve bir yerde Türk kimliğinin otantik olarak en orijinal şekli ile varlığının devamını sağlayan, sürdüren; bir Sünni Türk olarak şahsen kendilerine minnet ve şükran duyguları ile saygı duyduğum, Türk oğlu Türk Alevi kardeşlerimizin; bu malum ziyaretten rahatsızlık duyacaklarına inanmıyorum.
Dönme Ermeniler ve onlarla işbirliği yapan maalesef ülkeyi yönetme konumunda olanlar Sayın Bahçeli'yi sınamak istediler, cevabını da aldılar. Tereyağından kıl çeker gibi, sorumluluk içerisinde, hükümetin ve dönme Ermenilerin oyununa gelmeyerek hatta oyunu bozarak, güzel ülkemizin güzel bir şehrini ziyaret etmişlerdir. Etnik ayrımcılıktan nemalanarak bir seçim sürecini daha başlatmak isteyen AKP ve onun hükümetinin; Sayın Bahçeli ve MHP üzerine yeni senaryoları tutmamıştır. İnşallah Sayın Bahçeli yıllardan beridir kendisinden beklenen bu davranış ve tarzın bundan sonra da devamını getirir ve tekrar millet için umut haline gelir. Kendisini tebrik ediyorum.
Mehmet Soral
sorlmehmet@hotmail.com