4 Ağustos 2017 Cuma

AKTROL AYHAN OĞAN

Bu Ayhan Oğan denen ukala da kesinlikle etnik özürlülük var. Referans kaynağım; T.C Devleti'nden rahatsızlık duymalarıdır. 
Her zaman olduğu gibi yine T.C Devleti'ni kimmiş ki neymiş ki edası içinde yıktı; yerine ismine üstün sıfatlar atfedip, kahramanlıklar yüklediği muhtereme yeni bir devlet kurdurdu.
...
AKP'nin buna benzer bir kaç tane trolü var. Özel eğitim almışlar adeta; muhatabının kimyasını bozmak üzere ortalığa salınmış insanlar. ''Sen bugün şu TV'ye çıkacaksın, şunu şunu yapacaksın'' şeklinde görevlendirilmiş kişiler. Şımarık, ukala ve olabildiğince şirret insanlar. Güç dengesi değişince çitin hemen öbür tarafına atlayacak kadar da kaypaklar.
...
Eğer 15 Temmuzun geldiği noktayı bu adamın baktığı pencereden ve ''Elde ettiklerini sandıkları'' sonuçtan bakarak değerlendirecek olursak; demek ki bunun evveliyatı Türk Ordusu'na kurulan Ergenekon ve Balyoz kumpaslarına kadar gidiyor. Allah'tan bu tür gaflarla kendilerini de ele veriyorlar; ya cemaat gibi yapıp, gerçek kimliklerini gizleyecek olsalar.
...
Adam resmen ''Unutun artık T.C Devlet'ini; yıktık onu; yenisini kurduk; banisi de Recep Tayyib Erdoğan dır'' diyor. Belki de bu cür'etin temelinde, 2002 de bir şeye inanarak çıktıkları yolun, geldiği son noktasıdır. Ne dersiniz? Öte yandan ''Bu darbe bizim için Allah'ın bir lütfüdür'' şeklinde söylenmiş söz de var. Olup bitenler ile söylenmiş sözleri örtüşünce; kimse kusura bakmasın, ben hala hiç bir şeyden emin değilim.
...
Şimdi Sayın Bahçeli'ye sormak isterim; ''Ne düşünüyorsunuz'' diye.
Rahmetli Atatürk'ün ''Yurtta sulh, cihanda sulh'' sözünden işkillenip, buradan cemaatle paralellik çıkaran bilgeliğinizle; “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” sözünü söyleyen Ayhan Oğan için de söylenecek sözünüz ve yakıştırdığınız bir geometrik şekil olmalı; öyle değil mi?
...
Meral Akşener, Sinan Oğan, Yusuf Halacoğlu, Ümit Özdağ, Özcan Yeniçeri, Nuri Okutan, İsmail Ok gibi daha bir çok değerli Türk milliyetçisi isimlerin Türk siyasetinden tasfiyesine karar verenler; Ayhan Oğan gibi zihniyetteki insanlara da siyaset yapma fırsatını bahşetmişlerdir. Ayhan Oğan 2019 seçimlerinde ilk sıralardan aday olup, devleti yönetecek kadroda kesinlikle olacak bir isimdir.
...
Sayın Bahçeli hayrını görünüz. Ama yeni siyasal yapılanma bütün bu riskleri Allah'ın izniyle ortadan kaldıracaktır. Bunu da bilesiniz..
Mehmet Soral

soralmehmet@hotmail.com