8 Ekim 2016 Cumartesi

ERHAN AFYONCU VE GÜNDEME DAİR

Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu'ya dair...
Milli Savunma Üniversitsi rektörü
Erhan Afyoncu
Cumhurbaşkanı kafasındaki gizli ajandayı uygulamak için Erhan Afyoncu hocayı bilerek Milli Savunma Üniversitesi rektörü olarak atamıştır.. Hoca da Cumhurbaşkanı'nın kendisinden beklentilerinin gereğini yerine getirmek için gerekeni yapıyor. İlk icraatı kendisine ısmarlanan ve çocuklarımıza dağıtılan 15 Temmuz'u anlatan kitapçığa Cumhurbaşkanı'nın yazdığı önsöze imza açarken "Türkiye Cumhurbaşkanı" diye açmış. T.C ' yi kaldırmış yani. Bu yanlışlık veya kasıt kendisinden kaynaklanmıyorsa uyarması gerekirdi; bilerek yapmışsa da zaten bir felaket, ciddi bir haftadır.
...
Ayrıca darbe bahane edilerek yapılan "Gerici Devrim" ile ordunun genleri ile oynanıp, geleneksel "Türk askeri" yetiştirme geleneğini, hatta sanatını ortadan kaldıran düşüncenin "İcracı başısı" olmasını ve üstelik de bu yeni yapılanmanın kurumsallaştırılmasının dediğim gibi icracıbaşısı olmasını kabullenmek mümkün değildir. Eğer Erhan Bey Türk milliyetçisi ise bu görevi kendisine telif edenleri milliyetçi bir duruşla uyarıp, görevi de kabul etmemeliydi. Erhan Bey'in ne bilim adamlığına, ne de değeri yüksek eserlerine bir sözümüz yoktur. Kısa zamanda çok eser üretmesi takdire şayan bir durumdur. Keşke bu ilmi zenginliğini "Peygamber Ocağı Türk Ordusu"na yapılmak istenen operasyona omuz vererek değil, karşı duruş sergileyerek, taçlandırabilseydi.
...
 Üzüldüğüm diğer bir husus Erdoğan'ın gizli ajandasındakileri bazı niyetlerini; Türk Milliyetçisi olduklarını bildiğimiz bilim adamlarının dahi kabul edip, icraya koymaya hevesli olmalarıdır.
...
Görünen o ki; Üniversiteden doğan Türk milliyetçiliği hareketine yine üniversite içinde milliyetçi akademisyenlerce yeni bir yorum getirilerek, revize edilmek isteniyor; dolayısıyla bundan sonra bir kırılmanın yaşanacağı besbelli.
Aktrol kardeş...
Bugün TV'ler de gücü arkanıza alarak malum yapıdan dolayı "kabahatli olma" riskini kırk yıl öncesine kadar götürüp, sonra keyfinizce dağıtarak günümüze kadar getirip, payınıza düşeni de "Miniminnacık" yapmanız her ne kadar paşa gönlünüzce mümkün olsa da; tarihin kamerası her şeyi olduğu, bittiği şekliyle kaydediyor. Ne kötü değil mi; bir de google belası çıktı karşınıza her şeyi o da kaydediyor. TV'ler de yaptığınız o laf cambazlıkları da kaydediliyor. Yazık,işinize gelen "Milad "ları da keyfinizce belirleyemeyeceksiniz.
...
Bu millet Kenan Evren'nin yaptıklarına, ettiklerine % 92 oy oranı ile "Aman paşam, canım paşam, yiğit paşam; sen olmasan biz ne yaparız" diyerek "He" demişti. Peki otuz sene sonra muktedir olanlar değişince millet aynı "Paşa" için ne dedi; GÖMÜN ULAN.......
...
Sizleri vebalden kurtaracak olan hak, hukuk ve adalete sadakatınız olacaktır. Çocuklarınızı da kendinize benzettiniz belki, hiç olmazsa torunlarınızın yüzüne bakacak bir rezerv bırakınız. Yıllar sonra youtube'e girerek konuşmalarınızı izleyecek olan torunlarınızı utandırmayınız veya torunlarınızı sizden uzak tutun. 
Ne oluyoruz yahu
Sahi, bu darbe geçmişle hesaplaşma için mi yapıldı yoksa hesaplaşmaya fırsat mı oldu ki; Cumhurbaşkanı Lozan'ı masaya getirdi. Daha önce azınlıkları temsilen Türk Bayrağı'nın altına farklı bir renkte şerit çekilsin diyen Hilal Kaplan yeni bir Osmanlı'ya dönüşten bahsediyor. İnsanın "Ne oluyoruz yahu" diyesi geliyor.
Aktroller sürekli zihinlerindeki gizli ajandayı her vesile ile deşifre ediyorlar. Bilerek mi, bilmeyerek mi; ama besbelli her halukârda bizleri birşeylere alıştırıyorlar.
...
Vallahi sizi bilmem ama fazla sürmez; bir süre sonra belki de darbenin başını, gelişimini ve sonunu bugüne kadar olduğundan çok farklı görüp, değerlendireceğiz gibime geliyor. 

Bırakınız Yapsınlar Bırakınız geçsinler

AKP'nin kendisi muhafazakar yapıda olmasına rağmen; öncesi cemaat, ortası paralel, sonrası fetö olan yapılanmaya "BIRAKINIZ YAPSINLAR, BIRAKINIZ GEÇSİNLER" liberal görüşe ile yol verince onlar da istediklerini yaptılar, istedikleri yerlere de yerleştiler.
...
Bu süreçte hata yapan bireylere tek tek bedel ödetiliyor ancak siyaset kurumu niçin bedel ödemiyor. Eğer siyaset kurumu da bedel ödemezse; "Gelecekte artık darbe olamaz" güven ve rahatlığında olmamız mümkün olamaz. 
Mehmet Soral
soralmehmet@hotmail.com