18 Şubat 2015 Çarşamba

DİKKAT SOYGUN VAR

Bir kamu kuruluşuna bağlı yan kuruluşta 9'u işçi, 10’u idarî birimlerde olmak üzere 19 personel çalışıyor. Buna karşılık şirketin yönetim kurulunda tam 7 üye varSürekli olarak meclisde tartışılması, görüşülmesi hükumet tarafından engellenen bir bakan tarafından da itiraf edilen ''engellememiz lazım, çünkü millete izah edemeyiz, sonumuz olur'' dediği Sayıştay Raporuna göre;
Ticarî faaliyetlerdeki büyük daralmaya rağmen 4 kişilik yönetim kurulu önce 5’e önceki yıl da 7’ye çıkarıldı. Üyeler, maaşlarının yanı sıra 3 bin 600’er lira aylık ek ücret alıyor. Şirketin personel giderleri 2013’te yüzde 27 artarak 1,5 milyon liraya yükseldi. Yönetim kuruluda dahil olmak üzere 19 çalışanı olan bir şirkette personel gideri 1.5 milyon TL. Bu nasıl izah edilebilinir Allah aşkına. İşte izah edilemediği için sayıştay raporlarının TBMM de görüşülmesi engelleniyor.
Siz hiç mi Allah'tan korkmaz, kuldan utanmazsınız? Allah size vicdan denen melekeyi bahşetmemiş mi? Böyle giderse seneye yönetim kurulu üye sayısının diğer çalışanlardan fazla olacağı aşikar. Kırk haramiler devletin kasasını ele geçirmiş. Kene oğlu keneler; devletin her yerini sarmışlar. Allah'ın ilahi zehiri inşallah bunları yerle yeksan edecek.
Yiyin ulan iyin...
Aksırıncaya, pıskırıncaya, tıskırıncaya ve nihayet;
Allah'ın izniyle, inşallah çatlayıncaya kadar yiyin.
İçtiğiniz son yudum, serumdan gelsin inşallah.
Allahsız
Kitapsız
Vicdansızlar.
Beddua etmek dinimizce güzel karşılanmaz amma;
Ey Allah'ım, onlara bu kadar arsızlığı verirken bana niçin tahammül gücü vermedin; bedduam işte bundandır.
Mehmet Soral