7 Şubat 2017 Salı

BAHÇELİ ERDOĞAN'I LİDER BİLMİŞ HABERİMİZ YOK

Bahçeli Erdoğan'ı lider bellemiş haberimiz yok
Koskoca bir davanın lideriyim diyeceksin, sonra üç günlük bir hareketin liderinin durduğu yere göre; orasındayım, burasındayım, şurasındayım diyerek kendine konum belireyeceksin. Çok takdir ediyorsan çekip, gitsene oraya. Oysa başkaları bizim üzerimizden kendileri için tanımlama yapıp, konum belirlemeliydiler.

Erdoğan Sopası ile Ülkücüleri terbiye etmek
Anlaşılmıştır ki; Devlet Bahçeli ondokuz yıldır İnanmadığı bir inancın kerhen liderliğini yamış; ilk fırsatta Erdoğan'ın kendisine verdiği sopa ile biz Türk milliyetçilerini terbiye etmeye kalkmıştır. 
...
Aynen bir zamanlar "Bunlar Fatiha'yı bilmeyen, kandan beslenenler" diyenin dil ile bizlere hitap etmektedir. Bu üsluba #Hayır diyerek cevabımızı elbette vereceğiz.
...
Artık en doğal demokratik hakkımız olan #Hayır tercihimizi kullanacağımızı beyan ediyoruz diye bu kadar kin, nefret hatta intikam duygularını üzerimize boca eden zihniyete karşı #Hayır tercihimizi kanırtarak kullanmak boynumuzun borcudur.
...
Haklılığınıza inanıyorsanız, yüreğiniz yetiyorsa salonlara gelin. Belki canımızı yaktığın için oraya, buraya, şuraya savrulup duruyoruz; çünkü sayenizde çaresizlik içinde haklılığımızı haykırmak için bunu yapıyoruz ama sen niçin sindiğin yerlerden çıkıp, bizlerle yüzleşmekten kaçıyorsun.
...
Karşınızda kendi değerlerimize inanmışlık ve adanmışlık duyguları ile bağlı olan; aldatılmışlık hisleri ile psikolojik yıkıma uğramış bir inanç ve ülkü birlikteliğinin feryadı var. Bu feryada kulak vermek varken bizlere şamar oğlanı muamelesi yapamazsın. Tüm hakaretlerinizi aynen iade ediyor ve #Hayır diyoruz.
...
Ne diyoruz sevgili gönüldaşlarım ;#Hayır diyoruz.
Lütfen bir daha aşk ile....
#Hayır diyoruz. 


''İslam Milleti'' mi, ''İslam Ümmeti mi''
Allah rızası için birileri muhtereme hatırlatsın; ''İslam Milleti '' yoktur, ''İslam Ümmeti" vardır. 
...
''İslam Milleti'' vardı da Allah niçin Hucurat Suresi'nde ''Ben sizi kavim, kavim yarattım ki tanışasınız... '' demiş olsun. Türklük alarjisi yüzünden ayeti inkar ediyorsunuz, farkında değilsiniz muhteremler.
...
Bazı şeyleri paşa gönlün istedi diye OHAL ile değiştirip, yaptırabilirsiniz ancak kavramların anlamlarını değiştirmek için bunu yapamazsınız, ''Ben istedim olacak'' diyemezsiniz.
...
Aslında bütün mesele Asya'dan kopup gelen ve Nazım'ın dediği gibi "Bir kısrak başı gibi uzanan Anadolu" coğrafyasında yaşayan insanlarla millet olmayı başarmış; etnik kaygılardan uzak, tamamen kültürel ve sosyolojik anlamda kendisini ''Türk'' olarak tanımlayan insanlara nedeni bilinmeyen sebeplerden dolayı aidiyet duymamanın dışa vurumudur. İşin garibi, belki de acı tarafı; İslam ümmetine, hatta insanlığa ve medeni aleme en değerli hizmetleri vermiş olan ve adına Türklük denen bu gerçeği; kendisine en yüksek değer atfeden İslam ile ikame edilerek, perdelenip itibarsızlaştırma gayretleridir.
...
Yani demek istiyorlar ki; ''İslam neyinize yetmiyor ki, bir de Türklük denen bir sıfatı dayatıyorsunuz, hep beraber İslam'ız diyelim gitsin, bu ''Sıfat'' hepimize yeter, tanımlar.''
...
Tanımlamaz muhteremler. İslam ümmetinden,Türklük kavmindeniz. Birileri Türk'üm diyemeyebilir, demek zorunda da değil, dese de; bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder ki. Biz Tüküz, Türküz demeye de türküsünü söylemeye de devam edeceğiz


İskilipli Atıf Hoca-Fethullah Gülen
Cumhuriyet tarihi boyunca CHP'nin tek parti döneminde büyüme ortalama %8.1 yine tek parti AKP döneminde ortalama %4.7 olmuş. AKP döneminin iki katı büyüme olmuş. AKP döneminde niçin büyüme küçülmüş; şimdi AKTROLLER bunun açıklamasını; "Ezan Türkçe okutuldu da ondan" derlerse şaşırmam. 
...
Yine İskilip'li atıf hoca İngilizlerle iş birliği yapmış, CHP'yi kandıramamış, asılmış. Fethullah Gülen ABD ile işbirliği yapmış, AKP'yi kandırarak devleti ele geçirip, darbeye kalkışmış ama maalesef asılamadı. 


Şerefsiz Köprüden Geçti Diye Şeref Geçmeyecek mi?
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, anayasa değişikliği konusunda MHP’liler üzerinde oyun oynandığını belirterek, “Ülkücüleri, MHP’lileri; PKK ile aynı amaç için ter döktüreceklerine inanan zavallıdır” dedi.
....
Sayın Bakan hiç bir Türk milliyetçisi PKK ile aynı amaç için ter dökmeyeceği gibi, yazdığınız senaryodaki evet için de ter dökmeyeceğiz, bilesiniz. 
...
Sayın Bakan Vallahi de, billahi de size inanmak ve tavsiyenize uymak daha riskli. Sürekli kandırılan ve bu kandırılmalar yüzünden devleti ellerinizle teslim ettiğiniz terör örgütünden sonra; bundan böyle kim tarafından, nasıl kandırılacağınız belli değilken sizin kılavuzluğunuzda dibi karanlık kuyulara salınmak istemiyoruz.
...
Şunu iyi biliniz ki; biz kitabı olan fikir ve düşünce hareketiyiz; dolayısıyla bu ilke ve inançlar üzerinden yaptığımız değerlendirmeler ışığında ''Hayır'' diyeceğiz. Efendim şu örgüt, bu örgüt de hayır diyecekmiş; varsın desinler. Boğazdaki köprülerden hainler de geçer, puştlar da, şerefsizler de; şerefsiz geçti diye Şeref geçmeyecek mi?
...
Not alırmısınız lütfen, biz algılarla yönlendirilen sürüler değiliz. ''Kitabi'' olan fikir hareketimizden aldığımız feyiz ile düşünür, hareket ederiz. Bizi o kasdettiğiniz örgütlerle amaçta birliktelik değil, tarumar ettiğiniz siyasi arenanın konjonktürü aynı paralele düşürmüş olabilir ama siz PKK ve Fetö ile isteyerek, bilerek ve inanarak bir araya gelip, eylem ve iş birliği yaptığınızda; biz ülkücüler hep bir ağızdan ''Bunu yapamazınız'' demiştik ve hala da o noktadayız. Efendim ''Kandırıldık'' diyebilirsiniz; kandırılmasaydınız. İktidara ''Hararetiniz'' var diye her şişede duranı su sanıp içemezsinizki.
...
Belki sizler halihazırda birileri tarafından kandırılmış olup; bilinmezlik dehlizine doğru hep beraber sürükleniyor da olabiliriz. Yaşattığınız tecrübeler bize bunları söyletiyor.
Ülkücüler olarak %85 hayır diyoruz, %5 de kapak olsun, etti mi sana %90
Hayırlı olsun efendim.


Kendine Bir Tanrı Edin Denseydi...
ilkel kabilelerden birisine ''İstediğiniz güce sahip, kendinize bir tanrı edinin'' dense; ancak bu kadar yetkilerle donatılmış bir ''Başkanı'' tasavvur edebilirlerdi herhalde.

Mehmet Soral
soralmehmet@hotmail.com