18 Nisan 2016 Pazartesi

MHP'Yİ ''PARALEL HORTLAK'' İLE BOĞMAK

MHP'nin kurumsal kimliğine; namusuna, şerefine haysiyetine tecavüz etmek için ''bulabildiklerinin'' uçkurlarına kamera takıp, suikast düzenleyen Hükümet ve Paralel'in üzerine gidilip, hesap sorulmamıştır. 
...
Hakikaten merak ediyorum MHP kurumsal kimliğine ''uçkur suikastı''nı düzenleyenlerin ortaya çıkarılması ve kanun önünde hesap vermeleri için dava açılmış mıdır.
… 
Paralel ve Hükümet'in o zamanlar MHP'ye düzenledikleri bu suikastın yarattığı itibarsızlaştırmayı mesele yapmayanlar, dert edinmeyenler ‘’Bunlar MHP’yi sandığa gömmek istiyorlar’’zannına kapılmayanlar her ne hikmetse MHP de değişim talepleri üzerine esen rüzgar karşısında koltuklarından olacakları ihtimali belirince, MHP'in Paralel marifeti ile bir tehlike ile karşı karşıya olduğu evhamına kapıldılar; daha doğrusu ‘’Paralel hortlağı’’ ile biz ‘’Safları’’ korkutup, uyutmaya çalışıyorlar.

Namusundan ve şerefinden emin olanlar yapılan iftiralar karşısında aynen Meral Hanım'ın yaptığı gibi ''Delikanlıca'' mücadelesini yapar, kavgasını verirler; emin olmayanlar ise bir kenara çekilip, daha kötü rezilliklerinin ortaya çıkmaması için susarlar.İnsanı itibarlı da yapan böyle durumlarda aldığı tavırdır. Dava açıp, suikastın müsebbibi olanları ortaya çıkarmayanlar üzerine olan şüphem hep devam edecektir. ''Paralel'in başı asıl kendisidir'' denilmesinden müthiş rahatsızlık duyanlar malum suikastın üzerine niçin gitmezler. Bu durum bizler için ciddi bir mesele değil mi dir Allah aşkına.
...
Dolayısıyla; tüm ülkücüler bu uçkur suikastının kahramanları üzerinden ''bunlar onların genel halidir'' şeklinde iftiraya uğradığımızda ''Hükumet ve Paralel yapılanması''ın dan hesap sorup, mesele yapmayanlar; nerede, ne zaman, ne şekilde ''Paralelci'' olduklarına dair hiçbir somut belge olmadan MHP muhalif hareketini nasıl olur da Paralel veya başka güçlerin MHP’yi dizayn operasyonu olarak görebilirler.

Dostlar geçelim bunları, somut gerçeklere dönelim derim.
Sayın Devlet Bahçeli bu partide özgüveni olan fikir ve düşünce sahibi herkese tahammül edememiştir. Tabiri caizse kafayı taktığı tüm isimlere baktığımızda sadece ülkücü camia da değil, tüm kesimlerde karşılıkları olan, sözü dinlenen, saygı duyulan isimler. Bu tür isimler partilerini de aşmış; fırsat verildiğinde partilerini ''sıçratacak'' isimlerdir. Mesela CHP de bir İlhan Kesici; AKP de bir Ali Babacan gibi vs. Mansur Yavaş'ın CHP'ye gitmiş olması da anlatmaya çalıştığım özellikten dolayıdır.
...
MHP de bütün bu olup bitenlerin tek nedeni; başta sayın Bahçeli'nin narsis duygularından kaynaklanan hal ve tavırları ile sadece ve sadece O'nun şahsında bir değerleri olan ancak ülkücü vicdanda herhangi bir müspet karşılıkları olmayanların konumlarını koruma ve kollama adına çevirdikleri entrikalar dır. 
...
Türk milliyetçisi Sinan Oğan Almanya da ''Karabağ soykırımı'' üzerine bir konferans vermişse suç bunun neresinde; Ümit Özdağ, Özcan Yeniçeri ve Yusuf Halacoğlu terör nedeniyle adeta yaşanılamaz hale gelen Sur ilçemizi ziyaret etmişlerse suç bunun neresinde; Koray Aydın, 11 üyeli Anayasa Mahkemesinin tüm üyelerinin tam mutabakatı ile Yüce Divan da yargılanıp aklanmışsa suç bunun neresinde ve yine Meral Hanım'ın üç yıl önce Rumeli Balkan Federasyonunun bir etkinliğinde ''bu bayrağa uzanan eller kırılacak, kırılacak'' dediğinde çok alkış alıp, yankı uyandırmışsa suç bunun neresinde. Yüce divanda aklanmış olmak en büyük siyasi güç iken Sayın Bahçeli hiçbir siyasi konuşmasında bu güce atıf yaparak MHP’nin söylemlerini güçlendirmeyi düşünmedi çünkü düşünseydi Koray Bey’i kendisi karşısında güçlü kılacaktı.

Görüyoruz ki bu ‘’Değerlerin’’ ortak özellikleri; her birsinin adeta özgüvenin zirvesinde olmaları, toplumun her kesiminde karşılıklarının olması ve Sayın Bahçeli’nin hiç sevmediği yönleri olarak da çok alkış almalarıdır.

Mesele kesinlikle MHP’nin geleceği ile ilgili olmayıp, tamamen MHP de inisiyatifi kaybetme korkusudur.
MHP’nin geleceğini, koltuk sevdasına ‘’Paralel Hortlağı’’ ile boğdurmak istiyorlar; mesele bu kadar açık.
Mehmet Soral

soralmehmet@hotmail.com