19 Aralık 2016 Pazartesi

ÜLKÜCÜ GENÇLER AMAN DİKKAT...


Sevgili ülkücü gençler,
Ülkemizin içinde bulunduğu durum malum. Duygusallığımız had safhada ve acımız büyük. Şimdi şer odakları akla, hayale gelmedik yol ve yöntemlerle siz ülkücü gençlerimizi çatışma ortamına çekerek iç çatışmanın figüranı yapmak isteyeceklerdir. Lütfen bu tuzağa dikkat edelim. Ülkemizin bu duruma gelmesinin müsebbibi olanları elbette biliyoruz, hesabını sormayı hassas ortam sona erene kadar erteleyip, mahallemizden başlayarak bölgemizin milliyetçi kanaat önderlerinin duruşlarını takip edip, akıl danışarak hareket edelim. İçimizdenmiş gibi görünen ama yanımızda, yöremizde görmediğimiz kişilerin sloganlarının peşinden giderek, önceden kurgulanmış hedeflere yönlendirilme yanlışlığına düşmeyelim."
...
Ahmaklığa lüzum yok. Üç hilalli bayrakları alarak HDP binalarını işgal etmek senin görevin değil. Eğer illaki bunu yapmak gerekiyorsa 15 Temmuz karşı duruşunu kendilerine mal edenler yapsınlar. Kim mi bunlar; yandaş basını takip edin, anlayabilirsiniz. 
...
Dikkatinizi çekmek isterim ki; 12 Eylül 1980 öncesi ülkücüler de aynen 15 Temmuz'daki gibi karşı bir duruş sergilemek ve "Emperyalist bir rejim"in istilasına karşı koymak adına mücadele vererek; bilinen 3500 ülkücü şehit ve daha binlerce gazi ve mağdurumuz oldu. Ancak devlet ülkücülere "Benim işimi yapmak sana mı kaldı" diyerek, bu ülkenin en dinamik ve nitelikli unsuru, ülkücü gençliği yıllarca hapishalerde çürüttü, mağdur etti. Oysa aynı saiklerle ve haklı olarak 15 Temmuz'da da halk bir kalkışma, belki de rejim değişikliğine engel oldu ve başardı da. Şimdi haklı olarak bizzat devletimiz 15 Temmuzun sivil kahramanlarının ölenlerine şehit, kalanlarına gazi ünvanı verdi. Peki bugün aynı saiklerle devletine, milletine ve rejimine sahip çıkmış 12 Eylül 1980 öncesi ülkücülerinin devlet nezdindeki tanımlaması nedir. En yetkilisinin tanımlaması ille Fatiha'yı bile bilmeyen güruhuz; öyle demedi mi muhterem. 
...
Dolayısıyla eğer Kayseri HDP binası işgal edilecekse; (Şahsen tasvip etmiyorum) bunu yapması gerekenler o ilden %70 civarında oy alan AKP'nin "Ak Gençlik"ğinin olması ve ampullü flamalarını da HDP binasından aşağı asmaları gerekmezmiydi. Peki niçin ''Üç Hilal'' asıldı. Çünkü ülkücüler hedef gösterilip, kirli savaşta yine onlara bedel ödettirilmeye çalışılıyor. 
 ...
Sevgili ülkücü gençler, sizlerin en güçlü haliniz okuyarak, tahsil görüp nitelikli insanlar olarak yetişmenizdir. Bugünkü yaşadıklarımızın en büyük nedenlerinden birisi 12 Eylül 1980 öncesinin nitelikli ülkücü gençliğinin hapishanelerde geçen ömürleri nedeniyle yarım kalan tahsillerinin tamamlayamamaları ve doğal olarak onların olması gereken makamların devletin temeline dinamit koyacak cemaat ve diğer sünepe siyasi oluşumlara bırakılmış olmasıdır. İşte bir önceki yazımın devamı olarak diyorum ki; bugünkü konjonktür gereği bu ülke için bir bedel ödenmesi gerekiyorsa; yukarıda anlatmaya çalıştığım nedenlerden dolayı ilk önce önde gidenler ülkücüler olmamalı. Ülkücülere daha çok sıra var. Kaldı ki iç çatışmanın hiç bir zaman galibi olmaz; bu gerçeği de not alalım. 

Mehmet Soral
soralmehmet@hotmail.com