6 Mayıs 2013 Pazartesi

EY İNSANLIK!



Ey, insanlık;

Yapabileceğin bir şey yok mu? Filistin'e gemi kaldıranlar, nerdesiniz? Her cuma namazı çıkışı önümüze yardım makbuzu ''dayatanlar'' ya sizler nerdesiniz?
ABD çıkarları için hemen ordumuzdan ekip tahsis eden, birleşmiş milletler nezdinde girişimlerde bulunan hükümet erkanı, bu katliama uğrayan insanlar için hiç mi aklınıza bir şey gelmiyor? Sözde BÖÖÖÖYÜK devletiz madem ki, hadi bakalım birleşmiş milletlere çağrıda bulunun ve bu katliamlara engel olabilecek birleşmiş milletler güvenlik konseyi kararı çıkartınız ve güvenlik ekibi oluşturarak bölgeye gönderiniz. Hadi bakalım ne kadar büyük devletiz ve ne kadar büyük adamlar devletimimizi yönetiyorlar. Birtane dahi cemaati olmayan Akdamar kilisesi restorasyonu için tirilyonlar harcayan sözümona İslamcı zihniyet, liboş destekli eşbaşkanlar, görelim sizi. Senelerce birtürlü ihtiyaçlarını bitiremediğimiz camilerimizin yardım dernekleri, hiç de ihtiyaç olmadığı halde, belki de imamın arkasında en fazla bir saf oluşabilecek; kuş uçmaz kervan geçmez ve üstelik de hemen yanı başında başka bir caminin olduğu yere ''çamlıca camii'' pardon, Tayyip Erdoğan camii yaptıran zihniyet, nerdesiniz? Belki de bu cami yapılıp, bitirildiğinde sanırım hep bu cesetleri hatırlayacağım.
Mehmet Soral

YAMAN ÇELİŞKİ...



Başabakan Erdoğan şunları söyledi:
''Çocukların feryadı arşı inletirken, biz susan dilsiz şeytanlardan olmayacağız. Ey Beşşar Esed, vallahi bunun hesabını vereceksin. Başkalarına göstermediğin cesareti, ağzında emzik olan kundaktaki bebeğe göstermenin bedelini çok ama çok ağır ödeyeceksin.''

......
Değerli dostlar,
Başbakanın bu cümleleri sanırım bizlere birşeyler hatırlatıyor değil mi? Aynen kınadığı ve büyük öfke duyduğu Esad'ın yaptığını yapan, yani ağzında emzikli bebeleri katleden Apo ile sarmaş dolaş olan başbakan değil mi?
Başbakanın yukarıdaki cümlelerinin devamında Esad'a o kadar kin ve nefret dolu cümlelerle yükleniyor ki sanki Apo'yu tarif ediyor sanırsınız ama gelingörün ki değil. Esad'a kin güdüyor. Ne kadar komik ve gayri ciddi değilmi? Aslında bu bir aciziyet ve zavallılık durumu. ''sahibinin sesi olmak'' ne kadar zor bir durum. Adama emzikli bebe katili diyorsun, kendi bebe katiline ''akil''sizler kanalıyla ''bebek katili demeyelim, törörist başı demeyelim'' dedirtiyorsun. Peki Allah'ın senin yaptığına ve yaptırdığına karşı bir hesabı olmayacak mı sanıyorsun. Olacak, olacak... elbette ki olacak.
Bizler elbetteki bu çelişkileri fark ediyor, zekamızla dalga geçilmesine müsade etmiyoruz. Darısı ''efsunlanmış beyinlerini'' başkalarının beyinlerine ipotek ettirenlere.
Esad bebe katiliymiş
Sayın başbakan, hadi bakalım; birde senin bebe katilini fırçala bakalım, ne kadar hümanist olduğunu görelim(!)
Mehmet Soral