17 Haziran 2015 Çarşamba

ÇOK YORDUN BİZİ SAYIN BAHÇELİ

Kendisine yapılan malum iftira nedeniyle Meral Akşener Hanım'a destek vermek amacıyla mahallemizdeki MHP seçim bürosundan, ikamet ettiği evine kadar eşimle ve diğer katılımcılarla beraber ''Namus, şeref, haysiyet; Milliyetçi Hareket'' haykırışları eşliğinde yürüyüş yaptığımızda ''Eyvah biz ne yapıyoruz, resmen kadının başını yakacağız'' diye içimden geçirmiştim. Maalesef korktuğum başıma geldi.
Meral Akşener hakkında ne demiş Sayın Bahçeli ''“Bu şekilde söylenen isimlerden hiç hoşlanmam, ismi geçeni de devre dışı tutarım. Meral Akşener’i eğer çok sık kullanırsanız, o devre dışı kalır haberiniz olsun. 80 milletvekilimiz var, her şeyde Meral Akşener. Bu o zaman başka bir şey var burda demektir.''
Sayın Bahçeli madem ki sizin bu denli şüpheci olma hakkınız var, benim de olmalı değil mi?
Bu tavrınızda ki gizli amaç; Meral Hanım'ın ismi üzerine yaptığınız haksızlığın yaratacağı öfkede bir araya gelecek bir grup MHP milletvekillerinin ayrılıp, AKP'ye geçmelerini sağlayarak, onları tekrar tek başına iktidar yapmak olabilir mi? Bunu da benim saçmalama özgürlüğüm olarak kabul edin lütfen(!)
Parti dışından birilerinin, parti içindeki birisi üzerine, ilgili şahsiyetin uyandırdığı saygınlıktan dolayı ilgi gösterip, iltifat ediliyor ve buna mukabil ''niçin ilgi görüp, takdir ediliyorsun'' denilerek, cezalandırılma yoluna gidiliyorsa; hak, hukuk, adalet; insaf, İzan ve hepsinden önemlisi; demokrasiden bahsetmek mümkün müdür; Asla.
...
Çok yordun bizi sayın Bahçeli