27 Eylül 2015 Pazar

SAYIN AYDIN DOĞAN

Sayın Aydın Doğan,
Bugün adamın birisine verdiğin cevapta diyorsun ki "ben yaşadığım, doğduğum yer itibariyle vatansever, olabildiğince milliyetçiyim" Ancak siyaseti özellikle takip eden birisi olarak tesbitim o ki; Türk milliyetçiliği ve MHP den esirgediğin ne varsa başkalarına verdin. En son bölücü Kürt hareketine saz çaldırıp, kelam ettirerek kendilerince başarıyı yakalamalarına vesile oldunuz(!)
Ne vardı yani; Türk milliyetçilerine biraz omuz verip, sahip çıksaydın ya; sermayen mi azalırdı? Senin şimdiki baş belanı da az beslemiş değilsin hani. O'nu yanına alıp Almanya Hüriyet tesislerinin açılışına katılım görünümlü ama Türk siyasetini dizayn etme amaçlı müşterek gizli çalışmalarınızı unutmuş değiliz. Rahmetli Ecevit ve MHP uzerine 2000'li yıllarda başlarına örmüş oldugunuz çorabı örüş biçimini ve desenini çok iyi hatırlıyoruz. Hasta ve olabildiğince uzamış tırnakları kesilmeyen Ecevit potresini acımadan Allahsızca, kitapsızca anlatan yazarlarınız marifeti ile bugünkü belalına "haydi gel, sana yol açtık" dediniz ve kendi belalınızı kendiniz yetiştirdiniz. Oysa ne umutlarla O'na omuz vermiştin değil mi? Sana ilk el ense çekme girişimi neredeyse sermayenden fazla kesilen vergi cezaları ile oldu ve bir kement gibi boynuna geçirerek, istediği zaman istediği yönde kullandı. Peki Türk milliyetçileri sana ne yaptılar da kendillerinden bu kadar uzak kaldın, el uzatmadın. Liboşlaşmış "milliyetçiler" dışında kimseye iş, aş vermediniz. Türk ten gayri her şey olabilen ve 12 Eylül 1980 öncesi MHP kininden beslenmiş üç beş yavşak gazetecilerinizin aklına uyup, Türk milliyetçilerinin kapınızdan geçmesine bile tahammül göstermediniz.

Hala işyerlerinizde ekmek parası kazanan çalışanlarınızın hatırına ve yine hala yerli sermaye olmanızın hatırına şimdilik sözlerimi burada kesiyorum. Umarım "ben ne halt ettim de şimdiye kadar MHP'ye destek olmadım ki" deme aşamasına gelmişsindir.
M.S
Mehmet Soral
soralmehmet@hotmail.com

MHP GENEL MERKEZİNE AÇIK MEKTUP

Sayın MHP Genel Merkezi,
Alllah'ınızı, kitabınızı, dininizi, imanınızı seviyorsanız; ne olur yerli yersiz, olur olmaz durduk yerde; listelere aldığınız, almadığınız, çizdiğiniz veya çizmediğiniz; canına ot tıkadığınız veya tıkamadığınız isimler üzerinden sabrımızı zorlayan demeçler verip, yorumlar yaparak ortalığı karıştırıp, enerjimizi boşuna tüketmeye vesile olmayın lütfen.
...
Sizlerin söyleyeceğiniz sözleriniz var da bizlerin yok mu sanıyorsunuz? Birşeyler söylemekten, birşeyler anlatmaktan acizmiyiz ki; yazamadığımızı veya anlatamadığımızı zannediyorsunuz.
...
Bağrımıza taş basıp, öfkemize selavat getirip; Türk Milliyetçiliği Hareketi'nin kurumsal kimliği MHP'ye her şeyimizle seferber olup, çalışmak için tüm hazırlıklarımızı yaparken lütfen ne olur çekilin aradan; hatda gidin oturun evinizde ama lütfen bizi ''yormayın'' biz gerekeni yaparız.
Hiç bir şey yapamıyorsanız, susun.
...
yeter artık.
Mehmet Soral

soralmehmet@hotmail.com