30 Temmuz 2015 Perşembe

ARAŞTIRMA KOMİSYONU

HDP'yi "yok" hükmünde gören, PKK'nin mecliste ki izdüşümü olarak tanımlayan MHP'nin; PKK terörü üzerine kurulacak araştırma komisyonunda HDP'li üyelerin de olacağını bilerek kurulacak komisyona karşı çıkmasını anlamamak ''azıcık hamile'' çıkan kızla nişanı bozma nedenini anlamamak gibi bir şey olsa gerek. Ne yani kurulacak komisyon PKK'nın Türk Devleti ve milletine karşı işlediği cinayetlerin sorgulaması sırasında PKK'ya kıyak olsun, tedbirini alsın diye belge toplayıp, danışmanlık mı yapacak; ne faydası olacaK

Mehmet Soral
soralmehmet@hotmail.com

KANCIKCA YÖNTEM

En kancıkca usulü mücadele yöntemi olarak seçmişsin desem ''hayvan'ın dişisi''e hakaret olacak. 
''Karısının, hele ki çocuğunun yanında birisine ilişilmez'' ahlak anlayışına sahiplerin ülkesinde sana tanınan yaşama hakkının daha nereye kadar devam edebileceğini sanıyorsun? Adına mücadele ettiğini idda ettiğin ''halkın'' hangi bireyi senin bu ''kancıkca'' katliamına anlam verip, arkanda durabilecektir. Kalleşliğinin estirdiği korkuya dayanan ''sadakat'' hiç unutma er veya geç ilk fırsatta dönüp seni kazığa oturtacaktır. Çünkü tehditten, korkudan başka vaad edebildiğin hiç bir şeyin yoktur.
...
Ey ahmak! insanı iri ve diri tutan eti, kemiği ve içinde taşıdığı insancıl ruhu, inancıdır; bunların hangisi sende var? Allahsız, kitapsız, ''mahluk'' bile değilsin, en adi ''ŞEY'sin; şerefsizsin.
Senin şerefsizliğinin müsebbibi olan yavşak oğlu yavşak da en az senin kadar şerefsiz.
O kendini bilir.

Mehmet Soral
soralmehmet@hotmail.com