7 Ağustos 2016 Pazar

SEN KAPININ ÖNÜNÜ TEMİZLE Kİ; KOKUNUN NEREDEN GELDİĞİ ANLAŞILSIN

Sahtekarlar, munafıklar Meral Akşener üzerine yazdığınız tüm senaryolar boşa çıkıyor. En sonunda itirafcı denen; kimi ne zaman satacakları belli olmayan; onu, bunu, şunu sata sata bugünlere gelmiş; Fetö denen hain yapılanmada en büyük katkısı olan; bugün de iktidara yaranmanın en çok pirim yaptığı bir dönemde; koskoca içisleri Bakanlığından Meral Hanım adına gönderildiği iddia edilen tarihsiz, giden evrak kayıt numarası olmayan bir mektubun resmi ve hukuki hiç bir hükmünün olamayacağını bile bile yine algı linci ile millete yutturmaya çalışan gafiller; yaptığınız bütün bu kalleşlikler Meral Hanım'ın ismi etrafında Türk milliyetçilerinin daha da kenetlenmesini sağlıyorsunuz. Devam edin; iyi geliyor.
....
Tarihli, giden evrak numaralı mektubu getirip koyun milletin önüne mesele sizin açınızdan da, bizim açımızdan da biter.
...
Ulan dangalak (sözüm muhatabına) içisleri Bakanı olmasını sağlayan adama sadece bir mektupla teşekkür etmeyi yeterli görecek kadar kifayetsiz insan hangi çapı ile Bakan olacaktır; hele ki Meral Hanım'ın kişiliğine hiç oturmaz. Hem çok nazik bir hanımefendi biokaar da delikanlıdır. Bişekilde teşekkür edecekse bunu bizzat muhatabına giderek yapar. Yine böyle bir mektubun yazılmasından hükümet adına zamanın başbakanının rahatsız olacağı, en azından nezaketsizlik olarak kabul edileceği aşikar değil mi.
....
Ey Aktroller şu anda sizden olup da; liderinize, partinize ve ülkemize ihanet eden; konjuktür gereği gündüz yalakalık yapıp dikkatleri üzerlerinden uzaklaştıtan geceleri de karılarının koynunda saklanan serefsizlerle meşgul olup, onları deşifre etseniz daha iyi olur. Mesela daha düne kadar Türk Bayrağı'nın altına azınlıkları temsil eden şeritler çekilsin diyen ancak bugün yaptığı TV programında masasına Türk Bayrağı asan "Hatun kişi'nin samimiyetini sorgulayıp, şimdi de onlar tarafından kandırılıp, kandırılmadığınızı takip eysenize.
....
İlk önce kapınızdaki çöpü temizleyin ki; gerçek kokunun nereden geldiğini fark edebilesiniz.
...
Artık algılara teslim olarak düşünmeyip, Allah"ın bahşettiği en güzel niğmet olan aklınıza "Danışarak" düşünün ve karar verin lütfen.
...
Şimdi düşündükçe anlıyorsunuz değil mi; iki ayyaş ile alnı secde gördüğünü sandığınız iki kalleş arasındaki farkı.
Mehmet Soral