7 Kasım 2016 Pazartesi

ERKEK GİBİ KADIN DEĞİL ERKEKLERE ÖRNEK KADIN



Meral Hanım'a daha önce paralelci olduğu iftirasını atan ama karşılığında "Bu iddiasının delilini ortaya koymayan alçak oğlu alçak, şerefsiz oğlu şerefsizdir" sıfatını alıp, kabul edenler aynı yönteme kaldıkları yerden devam ederek; bu sefer yine Meral Hanım'ın HDP'yi ziyaret ettiği iddiasını ileri sürerek "Şerefsiz oğlu şerefsizliklerine" devam ediyorlar.
...
Aslında Meral Hanım'a yapılan bu psikolojik zulüm; kendisinin ne derece ciddiye alınarak mevcut otoriter (MHP yönetimi de dahil) yapının çekindiği figür olduğunu gösteriyor. Oluşturmak istedikleri algı üzerine boşluk bırakmıyorlar ki; Türkiye de muhalif güçlü bir sese karşı teveccüh oluşmasın. Onlar da çok iyi biliyorlar ki bırakalım yandaş medyayı; eğer Meral Hanım'a Merkez Medya kanallarında (CNN Türk, NTV, Habertürk) üst üste programa çıkma fırsatı tanınsın; siyasi arenanın yapısı, kimyası değişecektir. İşte ondandır ki hükümet MHP ilişkilerinde tarihi bir süreç yaşanıyor.
...
 Yine her vesile ile milleti önemsediklerini onlardan aldıkları oy ile ifade edenlerin; bu kadar ahmakça hazırlayıp, uygulamaya koydukları "Meral Akşener senaryoları"na ülkücüleri inandırabileceklerini sanan ahmaklar; savunmasız insanlar üzerine yazdıkları bu iğrenç senaryolar hakkında tarih elbette bir gün yazacak; aynen 1960 ihtilalinden sonra yazılan don, külot davaları veya gençlerin kıyma yapılması hikayeleri veya Ergenekon davasında camilerin bombalanacağı; ya da Kabataş da yetmiş gencin türbanlı bir kadının üzerine işemeleri senaryoları gibi.
...
Ancak çok garibime giden MHP'deki diğer muhalif adayların Meral Akşener için ortaya net tavır koyamamaları. 
Kardeşim delikanlıca ortaya çıkın; ya inandığınızı ya da inanmadığınızı söylesenize. 
...
MHP Genel Başkanlığına soyunan insanlar olarak sizler mağdur edilen, itilen kakılan, psikolojik baskıya ve siyasi işkenceye tabi tutulan, ülkücülük hukukunuz olan bu insan için net tavır ortaya koyamayacak kadar acizseniz hangi hakla önümüze düşüp, bizler için liderliğe soyunuyorsunuz. Eğer bildiğiniz somut bir şey var da Türk milliyetçilerinden bunu saklıyorsanız, en azından kendi adıma sizlere hakkımı helal etmem. Sizler yüklenmek istediğiniz misyonun gereğini yapmadığınız sürece MHP üzerine oynanan oyunların taşoranı konumunda kalıyorsunuz bilesiniz. Ekranlar Meral Hanım'a kapatıldı da size kapatılmadımı ki. Aklınızı başınıza toplayın Türkiye'nin geçmekte olduğu tarihi bir dönemeçte Türk milliyetçileri adına inisiyatifinizi ortaya koymanızı bekliyoruz. Mearl Hanım'a karşı yapılan zulüm karşısında sessizliğiniz utanç verici.
...
Size bir şey söyleyeyim mi; bu sessizliğiniz Meral Hanım'ı yüceltir, sizi de unutturur bilesiniz.
Mehmet Soral
soralmehmet@hotmail.com