30 Ekim 2015 Cuma

MİSAFİRİN KALLEŞİ...

Utanmazlık, arlanmazlıkta sınır tanımayan; ar damarı çatlamış haysiyet yoksunları; duydum ki kutlu davanın ''çınar ömrünce'' yaşayan duayenlerine, Ülkücü Hareket'in yaşayan hafızalarına yani 90 yaşının üstünde olan devine musallat olmuşlar.
...
Eskinin ülkücüleri olduklarını iddia eden günümüzün bazı şerefsizleri; 90 küsur yaşında bir insana ziyarete giderek, seçim arifesinde; yaşlılığını, yaşlılığının doğal sonucu bazı melekelerinin zafiyetlerini; ve belki de haklı olarak koskoca bir ömrünü verdiği, acısını çekip, gözyaşını döktüğü davasının hala istediği konumda temsil edilemeyişinin yarattığı hayal kırıklığı ve kırgınlığını suiistimal ederek; ''tanrı misafiri'' kisvesi altında; tüm ülkücü camianın saygı duyduğu, çok büyük değer atfettiği ''amcamızı'' ziyarete giderek, O'nun ağzından MHP ve Sayın Devlet Bahçeli aleyhine demeçler vermesini teminen sinsice kurulan tuzağa, maalesef çok kıymetli amcamızı düşürmüşler.

Yaptığınız bu kalleşlik sadece MHP’ye yarayacak onu bilin ancak ‘’amcamıza’’ karşı küskün bir çevrenin oluşacağı aşikar. Bu insanı çevresinden, sevdiklerinden koparmaya hiç mi utanıp, sıkılmadınız. Aile içi sohbet olduğunu düşünüp ‘’bunlar da bizim çocuklar’’ rahatlığında biraz da öz eleştiri yaparak içinden gelenleri ifade edip, saatlerce süren söyleşinin içinden bazı cümleleri cımbızla alıp ‘’işte MHP’nin yaşayan çınarı böyle düşünüyor, böyle söylüyor’’ diyerek son çırpınışlarınız için emellerinize alet etmeniz; sosyal medya da paylaşımınız; tek kelime ile alışkanlığınızdan olsa gerek; geçmişte birilerinin yatak odalarına koyduğunuz tuzakların bir başka versiyonudur. O kasetler sizi muradınıza nasıl ki erdirmedi ve kendi belanızı kendi elinizle bulduğunuz gibi bu ‘’yaşayan çınarımıza’’ kurduğunuz tuzaktan da umduğunuzu bulamayıp, yine kendi belanızı kendi elinizle bulacaksınız.
Misafirin de kalleşi böyle olurmuş demek.
Mehmet Soral
soralmehmet@hotmail.com