17 Haziran 2017 Cumartesi

MERAL HANIMIN GÜZELLİĞİNİ KISKANAN TASMALI KÖPEK

Gene gazeteci bozuntusu, müptezel birisi yapabildiği "En iyi şeyi" yaptı; tasması elinde olan efendisinin bir komutu ile Meral Akşener'e saldırdı. Bizim Karabaş'tan bilirim ; gece yarısı kesintisiz havlamaya başladığında biliriz ki evin etrafında, bahçede bir canlı kıpraşmaktadır, onu def edene kadar da havlaması kesintisiz devam eder.

Meral Akşener' in etrafa saldığı korkudan tedirgin olan, sahibinin kapısında nöbet tutan köpekler gene bir sürecin arifesinde Meral Hanım ve çevresinin üzerine saldırıyorlar. O kadar çaba sarf edip, her türlü iftirayı denediler; malzeme bitince bula bula 1970'li yılların erotik filim yıldızına benzetme cüretini gösterdiler.

Bu müptezeli bilirim, şanı edepsizliğinden, ahlaksızlığından gelir. Bilgi ve birikimi olmayan, ağzının kirliliğine yandaşları bile tahammül edemediklerinden kendi TV ekranlarına bile çıkarmak istemedikleri birisi.

Meral Akşener, sen neymişsin be; bilgili olacaksın, yürekli olacaksın korku salacaksın: bütün bunlar yetmiyormuş gibi üstüne üstlük bir de güzel olacaksın.

Kim bilir; zavallı müptezel yıllardır nasıl bir hatuna katlanmış olmalı ki; Meral Hanım'ı her gördüğünde kendisine ah çektiren kaybolmuş yılları aklına geliyor.
Ah Meral Hanım ah; ne gerek vardı bu kadar nitelikli olmaya. Hadi diğrleri neyse; bu kadar güzel olmamalıydın(!) Atalarımız ne demiş ''Olanı var, olmayanı var''

Adalet için yürüyüş

Devletimize, demokrasi hak ve hukukumuza sahip çıkmak adına 15 Temmuz gecesi milletimzi sokağa, meydanlara çıkmaya davet eden duygu hangi endişeye dayanmışsa; Sayın Kılıçtaroğlu'nun da adalet için yürüyüşünü aynı temel endişelere dayandırdığı gerçeğini makul görüp, kabul ediyorum. Öyle ya; bu ülke için endişelerini bazı gerekçelere dayandırarak fiili durum yaratmak sadece yönetenlere değil, muhalefete de haktır. Sayın Kılıçtaroğlu da muhtemelen bunu yapmaktadır.

Türk milliyetçisi, ülkücüyüm; siyasi, ahlaki ve en önemlisi evrensel değerler gereği hak, hukuk, adalet gibi kudsiyet atfettiğimiz değerlere sahip çıkmak adına "Adalet yürüyüşü"nü destekliyorum. Demokratik edep ve ahlaka uygun olduğu sürece kimlerin, ne itirazları olabilir ki. Bu mübarek, sıcak ramazan gününde inanın yürüyüşünüz de "Mübarek" tir. Tebrik ediyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun.
Mehmet Soral
soralmehmet@hotmail.com