13 Eylül 2016 Salı

SAYIN MHP GENEL MERKEZİNE

Sayın MHP Genel Merkezine,
Sayın Meral Akşener'i seven, sayan ve kendisine güven duyan birisi olarak; MHP iç siyasetinde gayet edepli, seviyeli bir üslupla değişim taleplerinin sözcüsü konumunda Olağanüstü kongre talebinin gereği için her türlü engellemelerinize rağmen mücadelesini vermiş olan ve bundan sonra da verecek olan Meral Akşener Hanım'a karşı "ihraç Kararı'nızı haksız, hukuksuz ve antidemokratik buluyorum. ...
MHP'nin halen kayıtlı üyesiyim. Ben de sizin "Alayınızı" ülkücü edep ve adap gereği bulunduğunuz makam ve mevkilerden ihraç ettim. inanın ki benim ihraç kararımın hükmü ne ise sizinki de odur; yanlız bir farkla siz gasp ettiğiniz mekanlarda o kararı aldınız, ben ise mütevazı evimde.
....

Kimse MHP de bölünme, parçalanma derdinde değil. Bizler Bahçeli'ye yemin edip, sadakat nikahı kıymadık ki.

18 yıllık mıymıntı ve sünepe siyasete alternatif bulmak; ülke gerçeklerini okuyup, anlamlandırıp sonra da siyaset üreterek yeni bir yapılandırmaya gidip, bir türlü iktidara iddialı bir şekilde konuşlanamayan mevcut statükonun son bulması için anayasamızda teminat altına alınmış olan demokratik haklarımızı kullanarak "Başkalaşmadan değişim" talebimizi dile getirip, mücadelemizi veriyoruz. Orta da ne kınanacak, ne de gücenecek bir ayıbımız yoktur.

....
Sayın Bahçeli size; Erdoğan'ı başkan yaptırtmayacağız; bunu bilesiniz. MHP Türk milliyetçilerinin uhdesine tescil edilmiş bir parti olup, Bahçeli sülalesinin malikânesi hiç de değildir. 

Bugünkü Balgat müdavimlerinin tüm gayretlerinize rağmen MHP bölünüp, parçalanmayacak; ancak siz Genel Başkan olduğunuz sürece de yapılacak her seçimde siyasi partiler yasasını ve özelde de sizi protesto etmek amacıyla ailemin diğer üç ferdiyle birlikte oy kullanmaya gitmeyeceğimizi şimdiden beyan ediyoruz. Nasıl olsa sizin bu partideki varlığınız ile ailemin vereceği oy MHP'nin konumunu hiç bir şekilde değiştirmeyeceğine göre bu sefer sizin buyurduğunuzu değil, kendi bildiğimizi yapacağız.

...
Kimse MHP de bölünme, parçalanma derdinde değil. Bizler Bahçeli'ye yemin edip, sadakat nikahı kıymadık ki.
Mehmet Soral

soralmehmet@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder