12 Kasım 2015 Perşembe

YA SABIR...

Yahu aldırma geç diyorum, geçemiyorum;
Sus, sana ne diyorum, susamıyorum;
Adamlar yanlış yapmaktan, bizler yanlışları eleştirmekten bıkmadık, usanmadık.
...
MHP yönetimi bugün basına yazılı bülten ile demiş ki;
"Sinan Oğan'ın açmış olduğu dava kabul edilmiştir. Ancak bu karar kesin değildir, temyiz edilebilir bir karardır. Mahkemece dava dosyası tekemmül etmeden ilk duruşmada 'jet' karar verilmesiyse rastlanır bir olay değildir. Dava dosyasına ilgi duyan onlarca yargı görevlisinin gayretleri ve kimlikleri tarafımızca bilinmektedir"
...
Diyelim ki haklısınız, yaptığınız günahlarınızın kefareti olabilecek mi; sizin varlığınız bugüne kadar hangi musubetlerin gerçekleşmesine mani oldu ki; Sinan Oğan ve bir başkasına mani olmanız da hangi tehlikeyi bertaraf edecektir.
''
Hani halkımız böyle durumlarda ''çüş yahu'' der ya, bende aynısı diyorum.
Ne zaman şoktan çıkıp da, hangi an Sinan Oğan meselesi ile ilgilenme fırsatınız oldu Allah aşkına. İnsan bu hezimeti mesele yapıp sorgulamaz mı; öfkelenip, üzülüp bunun emarelerini gösterip, çevresine de hissettirmez mi? Maşallah duyarsızlığınız o kadar kemale ermiş ki; cümlenizin suretinde keyifsizliğe dair hiç bir belirti olmadığı gibi; her şey güllük gülüstanlıkmış gibi oturmuşunuz, koltuklarınızın gevşeyen vidalarını sıkıyorsunuz.
...
Eminim ki şİmdi onlar şunu düşünüyorlar; ''çabuk yargı kararı ile MHP'ye operasyon yaparak, Sinan Oğan'ı adaylığa taşıyarak MHP'yi ele geçirmek istiyorlar.'' Argoda buna ''haydi kardeşim git yat'' derler. Keşke onbeş sene önce ele geçirselerdi de şimdiye kadar ne olacaksa olsaydı.
...
Desenize korku dağları aşmış, eşiğe gelmiş içeri girmek üzere ve siz aynen Ocak Genel Başkanı üzerinden ülkücülere tehdit gönderip, işi sağlama alma, ''Genel Merkeze kimse yaklaşıp, hesap sormasın''girişimine mani olmaya yönelik nutukda olduğu gibi; Sinan Oğan meselesine dair alel acele basın bülteni dağıtmanızdaki amaç da; ''bizi buradan yerle yeksan etmeye kimse yeltenmesin, hiç niyetimiz yok'' demek istiyorsunuz.
...
Türk milliyetçileri açısından yaşayabileceğimiz muhtemel her türlü kabusu yaşadık, hezimetleri tatdık. Aslınada ''kaybedecek bir şeyimiz yok'' noktasına gelmiş durumdayız.
...
İnsan ülküdaşını, taraftarını bu kadar değersiz görebilir mi ki; hala Genel Merkezden yüreklere su serpecek bir açıklama yoktur. Seçmeninden nefret eden pir parti yönetimi olur mu Allah aşkına. Parti barajdan dönmüş problem yapan yok; düşmüşler Sinan Oğan telaşına.
Allah sonumuzu hayır eyleye; sözün bittiği yerdeyiz maalesef.
Mehmet Soral
soralmehmet@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder