12 Kasım 2015 Perşembe

MHP 40 HDP 59 EDER Mİ?

80 milyon Türkiye nüfusunun 15 bilemedik 20 milyonu ben Kürt'üm diyenlerin oyunu alan; üstelik de PKK ve terörle iç içe olan HDP 59 milletvekili çıkarıyor; 60 milyon, ben Türk'üm diyenlerin milliyetçiliğini yapan parti MHP ise ancak 41 milletvekili çıkarabiliyor.
Bu garabetin tek müsebbibi MHP'yi yönetmeyi beceremeyenlerdir. Bu sonucu başarısızlık olarak algılamayanları, ciddiye almak mümkün olmadığı gibi, bugünden sonraki siyasal düşüncelerimiz üzerinden yapacağımız her türlü düşünce, eylem ve yapılanmalarda hezimetin müsebbibi olarak yok hükmünde görmeliyiz ki; madem ki dibe vurduk; bu defa ayağa kalkarken kılavuzumuzu doğru seçmiş olalım.
Aramıza şu, bu sızacak; partimizi ele geçirecekler endişesi taşıyarak aşırı korumacılık yapıyor olunması şimdiye kadar yaşanmış olan hangi güzelliğimizi veya kazancımızı kaybetme riskini bertaraf etmiştir. Neye derman olundu, neyin gerçekleşmesi ötelendi. Hatırımıza gelen, müşterek yaşadıģımız hangi mutlu, sevinçli özel günümüz oldu Allah aşkına; aksine çok acılarımız, hüzünlerimiz, hezimetlerimiz oldu. Mutlu olmayı adeta bize haram kıldı/lar; Sayın Bahçeli de dahiil olmak üzere bir kaç gündür verdikleri demeçlerle kendi ilke, inanç ve idealleri için sonuna kadar var olduklarını dile getiriyorlar. Sayın Bahçeli maalesef sizin önünüze koyduğunuz vizyon, edindiğiniz misyon artık bizlerin ülkü ve idealleri ile örtüşmüyor; örtüşmediği sürece de yanınızda ancak kanatlarınız altında toplayabildiğiniz üç beş insanla yola devam etme şansınız olur ki; geldiğimiz nokta gideceğiniz hedefin ne olacağını az çok kestirebiliyoruz ve bu durumda ülkücü vicdan olarak ''senin yanında olmama'' kararımın en azından ''Allah'ın rızasını kazanmak'' adına vereceğim en makul karar olduğunu düşünüyorum. Sizi sırtımda taşımaya gücüm, kudretim, mecalim kalmadı.
Mehmet Soral
soralmehmet@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder