9 Ağustos 2017 Çarşamba

BUNLAR SİYASAL İSLAM AFİŞLERİ Mİ; YOKSA...

8.8.2017. Anadolu Hisarı Otağ tepesi
8.8.2017 Anadolu Hisarı sahil yolu
Bugün günlerden 8 Ağustos ve Tüm Türk milletinin 15 Temmuz Destanı vesilesi ile Cumhurbaşkanlığı makamının finansörlüğünde yapılan yıl dönümü hazırlıkları kapsamında bastırılan bu afişler; Türk Askerinin içine düştüğü aciziyeti, itilmiş, kakılmışlığı üzerine oluşturduğu algı nedeniyle büyük tepki çekmişti ancak malum afişler Kavacık Otağ Tepesi ve Anadoluhisarı'nda yerinde durmaya devam ediyor.
...
Pardon hükmedenler; biz mi yanlış anladık, yoksa siz mi yanlış resmediyorsunuz. Biz bu 15 Temmuz zaferini Türk Ordusuna karşı mı kazandık, yoksa FETÖ-ABD ittifakına karşı mı. Peki bu afişlerde her iki unsura karşı kin ve nefretimizi gösteren ne var Allah aşkına. Güleni'nin kafasına indirilen bir balyozmu veya ABD' nin kafasına geçirilen bir çuval mı; yoksa aciz bir Türk askeri mi?
...
Değerli dostlar size bir şey söyleyeyim mi; bu hala bekletilen afişler "Siyasal İslam"ın afişleridir ve siyasal İslam'ın yıllardan beridir en büyük emeli; Türk Ordusu'ndan intikam almaktı.
Şimdi bu manada Siyasal İslam'ın intikam alıp, almadığını 15 Temmuz sonrası da dahil olmak üzere sizin takdirinize bırakıyorum.
Siyasal İslam'ın ordudan intikam alma hırsı; Fetönün devletin kılcal damarlarına kadar sızması için tüm kapıların sonuna kadar açılması ile olmuştur. Buna da siyasi iktidar bilerek veya kandırılarak sebep olmuştur. Nihayetinde sorumlusu geçmişte ve bugün hükümet edenlerdir. Bu afişlerden müthiş derecede rahatsızlık duyuyorum. Türk Ordusuna sızmış üç beş hain alçağın yapmış oldukları üzerinden; Türk Ordusuna bu afişlerde gösterilen algıyı oturtmaya hiç kimsenin hakkı yoktur.        
Mehmet Soral
soralmehmet@hotmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder