14 Ocak 2015 Çarşamba

SİNAN ÇETİN DÖKTÜRMÜŞ...

Sinan Çetin denen zibidi gene atıp tutmuş; diyor ki ''T.C Devletini kuranlar yanlış isim koymuşlar, iyi düşünmemişler; Osmanlı olarak kalsaymış daha iyi olurmuş''.
Aç kalmış ''mahluk'' hükumetten proje teklifi almak için bu kadar absürt fikirleri ileri sürmen ve karşılığında ''açlığını'' yatıştırmış olman kısa dönem için çözüm olabilir ancak uzun vadede bizlerin unutamayacağı; hafızalarımızda yer alarak, yedi sülalende bunun izini takip edeceğiz. Seni hinoğlu hin; Cumhurbaşkanının duygularını, fikir ve düşüncelerini takip ederek; aradan sıyrılıp, hazır sırası gelmişken, ''Osmanlıca'' muhabbeti de yapılıyorken Osmanlı üzerine projeyi kapmak istiyorsun; uyanık.
Ve yine devam ediyor ''her etnik kimlik Osmanlı da kendini buluyormuş''
İşte yıllardan beridir anlatmaya çalıştığımı Sinan Çetin itiraf etmiş oluyor. Osmanlıyı Türkler kurdu ama Osmanlıyı Türk kimliğinden uzaklaştırıp, bambaşka hale gelmesine vesile olanlar yine biz Türkler; yani bugün Sinan Çetin gibi bakiyelerin oluşmasına vesile olanlarız.
Artık anlıyoruz ki T.C her özelliğini her vesile ile ''başkalaştırma'' ama ille de ''Türk'' vurgulu tüm referanslarını değersizleştirme, itibarsızlaştırma süreci yürütülmeye çalışılıyor; öncülüğünü de devleti yöneten AKP ve onun hükumeti ile bunların etrafında kümelenmiş leş kargaları yapıyor.
Her ne halt ederseniz edin, her ne düşünürseniz düşünün;T.C Devleti bir Türk devletidir. Bu devletin adına bilerek T.C Devleti denmiştir. Hangi akıl-baki olan birisi bedelini ödediği değere bir başkasını ortak eder. Hiç kimseyi mazlum ve mağdur statüsünden ortaklık statüsüne kabul edemeyiz; aklınızı başınıza alın.
Dolayısıyla biz Türkler aklımızı başımıza alalım; geçmişimizden, geleceğimize adımıza tescil edilmiş devletimizin ve milletimizin bekası için hassasiyetimizi koruyalım; birilerinin sinema ağzı ile, birilerinin müzik ağzı ile diğerlerinin hümanizm ağzı ile varlığımıza ortak olma emellerine fırsat vermeyelim, uyanık olalım.
Ne mutlu Türk'üm
Elhamdülillah Müslümanım.
Mehmet Soral