5 Temmuz 2016 Salı

ÖPECEKSİN ELİMİ YOKSA SİLERİM SENİ

Sayın Bahçeli, sevdiklerimizle, sevenlerimizle nerede, ne zaman ve nasıl bayamlaşacağımızı size mi soracağız. 
...
Şunu artık bilmelisiniz ki; boynuz kulağı geçebilir. Birileri senden sonra gelip, seni geçip, saygınlığı ile gönülleri feth edip, kitlelere maal olabilir. Sonra, kendisine değer atfeden insanları ağırlamak için evleri yetersiz kalabilir. Dolayısıyla daha geniş mekanları ayarlayarak bayramlaşma programı düzenleyebilirler. Nitekim Meral Hanım; (Kendisi komşumuz olur) Belki bilmiyor olabilirsiniz; evi binlerce insanı ağırlayacak kadar musait değil. Hanımefendi kendine dostları ve sevenleri ile bayramlaşmak için Ankara da bir mekanı ayarlamış olabilir. Bu programı vesile kılıp, disiplin sürecini işletmenin ve de yine arkasına paralel yaftasını yapıştırmayı koltuğunuz için bir tedbir olarak düşünüyorsanız; beyhude, uğraşmayın. Meral Hanım'ın bir çaba sarfetmesine gerek yok ki; akla, mantığa ve vicdana uymayan atraksiyonlarınızla camiayı Meral Hanım'ın yanına yönlendiriyorsunuz, iyi de yapıyorsunuz. Üslubunuzu devam ettirin ki değişim çabuklaşsın.
...
Sayın Bahçeli eğer Meral Hanım'ın paralel bağlantısı var ise ve buna da samimi olarak İnanıyorsanız; sanırım 2001 den beridir sizin davetiniz ile partiye gelip İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı, milletvekili ve meclis Başkan vekili olmasını temin etmeniz neyin nesidir Allah aşkına. Hanımefendi gün geliyor delege iradesine binaen "Sayın Bahçeli bu harekete çeki düzen verelim, bulunduğumuz nokta hak ettiğimiz nokta olamaz" dediğinde kendisinin paralel organizasyonu olduğunu fark edebilmişseniz şayet; bu partiyi ilk önce siz, sonra Hanımefendi terk etmelidir. Kırk yıllık partiye üç günlük cemaat hakim olmuşsa şayet bu sizin başarısızlığınız, hatta sorumsuzluğunuz olmalı. Bu partiye birileri uçkur zaafiyetleri ile, birileri de paralel zaafiyeti ile musallat olmuşlarsa şayet; bedel ödeyen hep MHP kurumsal kimliği ve bu kimlik ile bütünleşmiş bizler mi ödeyeceğiz; sen ve diğer Balgat müdavimleri niçin ödemiyorsunuz.
...
Sayın Bahçeli dedel ödeme sırası nihayet size geldi, öyle yağma yok. Sandığımızı koyacağız, kararımızı vereceğiz. MHP delegasyonunun entellektüel seviyesi seni ablukaya alan zevatin ortalama algı düzeyinin çok üstünde. Dolayısıyla bu delegasyona "Bunlar kim ki, birşeyden anlamaz, kafaları da basmaz" muamelesi yapamazsın. Eğer bu harekete Paralel çengel atmışsa; sizin kadar delegeler de fark edip, gereğini de yapar, kararını da verir; yeter ki gölge etmeyiniz.

Mehmet Soral